Begin direct met besparen!

g i

Diensten

Head-up display

Voor de eerste keer in Europa werd de nieuwe generatie Head-Up Display (HUD) door BMW aangeboden op een auto voor het grote publiek. Dit technische hoogstandje is nu ook verkrijgbaar voor de aftermarket.

head-up-display-jos-van-dartel

In één oogopslag
Het Head-Up Display projecteert alle relevante informatie op A5-formaat

Parkeersensoren

EasyPark en Xtravision

Beide merken zijn van de 3e en laatste generatie parkeersensoren. Deze parkeersensoren (micro sensoren) hebben dus geen last van weersinvloeden en zijn overspuitbaar (ook metallic lak), daarbij werken deze parkeersensoren probleemloos in auto’s die zijn voorzien van een CAN-bus systeem.

De EasyPark parkeersensoren zijn Ø18mm en de Xtravision parkeersensoren Ø19mm, waarmee ze

Bluetooth Carkits

Een handsfree carkit met bluetooth techniek. Geschikt voor elke mobiele telefoon met bluetooth functie. Geen gedoe met update’s, de carkit werkt via de software van uw telefoon. Ook is het mogelijk muziek op uw telefoon af te spelen via de carkit.

bluetooth-carkit-autobedrijf-jos-van-dartel-den-bosch

Stoelverwarming

Ervaar de zachte, therapeutische warmte van stoelverwarming met dual-zone verwarming voor verzachtende pijn in de onderrug en het toevoegen van zitcomfort. De NSV™ stoelverwarming is geschikt voor zowel lederen- als stoffen autobekleding. De therapeutische stoelverwarming verwarmt in minder dan één minuut.

stoelverwarming-autobedrijf-jos-van-dartel-den-bosch

Stoelmassage

Pneumatische stoelmassage & Lendensteun
Het pneumatische massagesysteem bestaat uit 4 of 6 kussens met gecomprimeerde lucht die achter de stoelbekleding worden geplaatst. De klant kan zelf kiezen in hoeveel stoelen het systeem moet worden geïnstalleerd. Iedere stoel wordt voorzien van een afzonderlijk systeem.

4 kussens : bovenrug + onderrug
6 kussens : bovenrug

Dashboard- en Achteruitrij camera’s

Dashboard camera’s

Een Car cam of dashboard camera (Dashcam) is een camera die filmt wat u vanuit de auto ziet. Met een dashboard camera kunt u alles in HD kwaliteit opnemen en later terugkijken. De dashboard camera van Rostra (USA) is van de beste kwaliteit en kan vanwege zijn montage mogelijkheden en de afmetingen perfect

Xenonverlichting

De superieure Xenon verlichting kunt u nu ook (laten) inbouwen in uw eigen auto, motorfiets of vrachtauto. De introductie van de EuroXenon™ verlichting heeft er voor gezorgd dat u kunt kiezen voor Xenon verlichting in plaats van halogeenlampen.

xenonverlichting-autobedrijf-jos-van-dartel-den-bosch

Xenon verlichting kent enkele grote voordelen:

  • 3x zo hoge lichtopbrengst
  • Aanzienlijk

Accessoires

Om uw rit te veraangenamen zijn vele accessoires beschikbaar. Een aantal zijn bekend en bij de duurdere merken vaak standaard. U zult versteld staan wat zulke accessoires voor U kunnen doen. Ze veraangenamen niet alleen, maar bevorderen ook de verkeersveiligheid en uw welzijn tijdens de rit. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw auto.

Trekhaken

U heeft een aanhanger, caravan of misschien alleen een fietsendrager, maar nog geen trekhaak onder uw auto? Dat treft, want bij ons kunt U terecht voor deskundige montage van een trekhaak. Daarbij verlangen veel moderne auto’s dat de boordelectronica bekend gemaakt wordt met het feit dat er een aanhanger achter de auto hangt. Denk hierbij