Begin direct met besparen!

g i

Over ons

over-ons-autobedrijf-jos-van-dartel-den-bosch
Welkom op mijn website, mijn naam is Jos van Dartel en sinds 1988 run ik mijn bedrijf.

Aanvankelijk hebben mijn vader en ik het bedrijf in 1983 opgezet als fittingstation voor banden, accu’s, uitlaten en remmenservice. Na overname door mij in 1988 heb ik de werkzaamheden uitgebreid. Tegenwoordig worden in het bedrijf reparaties, onderhoud en APK’s uitgevoerd. Één specialiteit maakt al jaren onderdeel uit van het bedrijf en dat is de verkoop, inbouw en service van autogas- en aardgassystemen. Ruim veertig jaren aan ervaring is aanwezig in het bedrijf.

Een aantal jaren geleden is door de BOVAG aan het bedrijf het predicaat “Lease Service Center” verleend, dit na een grondige screening. Dit predicaat is het bewijs dat het bedrijf, de organisatie en de uitgevoerde werkzaamheden voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden door de BOVAG en de leasemaatschappijen. Inmiddels is het bedrijf niet aangesloten bij de BOVAG, maar de werkwijze is niet veranderd. Uw auto is bij mij in goede handen. De werkzaamheden worden uitgevoerd met moderne testapparatuur en volgens de specificaties van de fabrikant van uw automerk.

Vrijwel alle werkzaamheden kunnen in mijn bedrijf uitgevoerd worden. Daarmee bespaart u tijd omdat u slechts één adres hoeft te bezoeken. Eventueel in overleg haal ik en breng ik uw auto na uitgevoerde reparatie weer bij u terug. Daarmee bespaart u tijd en geld.

Voor maximale service heb ik ruime openingstijden. Van maandag tot en met donderdag ben ik geopend van ’s-ochtends 8 uur tot ’s-avonds half 6. Op vrijdag van 8 uur in de ochtend tot 5 uur in de middag. Bij mij geen lange wachttijden, ik kies ervoor om snel en kort te schakelen. Uw auto is voor u een onmisbare schakel en daar draag ik graag aan bij.

Het milieu, en daarbij vooral de opwarming van de aarde, is een dagelijks terugkerend onderdeel in  het nieuws. Terugdringen van de CO2-uitstoot is een noodzaak. Daarbij kunt u ook bijdragen. Monteer een autogas- of aardgassysteem en u zorgt onmiddellijk voor het terugdringen van CO2-uitstoot.

Voor mobiliteit bent u bij mij aan het juiste adres. Kom gerust langs, u bent van harte welkom.