Begin direct met besparen!

g i

Autobanden

Bent U op zoek naar autobanden, voor zomer- of wintergebruik, dan bent U bij ons aan het juiste adres. Vrijwel elk merk kunnen wij leveren tegen scherpe prijzen. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen wij uw banden perfect monteren en balanceren. Ook kunnen wij uw zelf aangeschafte banden monteren en balanceren. Op de meeste sites van de grote bandenleveranciers vind U ons als montagepartner.

Wij bieden U de mogelijkheid uw banden op te slaan gedurende het seizoen. Tegen een geringe vergoeding nemen wij U de zorg uit handen voor opslag van de banden. Informeer bij ons naar de prijs en de voorwaarden.
 

Bandendrukmeters

De digitale bandendruk- en temperatuurmeter is een technisch hoogstandje dat zijn nut al heeft bewezen in o.a. de racerij. Het systeem waarschuwt de bestuurder als de bandendruk of de temperatuur in de band afwijkt van de vooraf ingestelde waarden.

bandendrukmeters-autobedrijf-jos-van-dartel-den-bosch

Altijd de juiste bandendruk

De bandendrukmeter meet doorlopend de luchtdruk en de temperatuur in de band. Deze informatie wordt, via een zender die in de band is gemonteerd, draadloos en digitaal doorgegeven aan de ontvanger (LCD display) welke in de auto is gemonteerd. U beschikt dus altijd over de juiste bandendruk voor zowel uw zomer- als winterbanden.

Een bandendrukmeter kent enkele grote voordelen:

  • Verhoogt de verkeersveiligheid
  • Vermindert brandstofverbruik en CO2 emissie
  • Verlengt levensduur banden
  • Real-time informatie over bandenspanning en temperatuur
  • Ondersteunt “Het Nieuwe Rijden”