Begin direct met besparen!

g i

Reparatie & Onderhoud

Reparatie

Autobedrijf Jos van Dartel is een universeel garagebedrijf voor reparatie en onderhoud. We beschikken over de laatste technische gegevens en modernste diagnose apparatuur.
Ook volgen wij permanent trainingen zodat we altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van alle merken auto’s.

Zo kunt u bij ons terecht voor APK keuringen, roetmetingen en grote of kleine onderhoudsbeurten. Maar ook voor het vullen of onderhouden van uw Airco bent u bij Autobedrijf Jos van Dartel aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het inbouwen van een autogas-installaties en kunt u uw hybride auto ook door ons laten onderhouden en repareren.
Dit alles met de als uitstekend bekendstaande, Jos van Dartel service en tegen aantrekkelijke tarieven.

Onderhoud

Vrijwel dagelijks voeren wij onderhoudsbeurten uit aan allerlei soorten personen- en bedrijfsauto’s. Of het nu benzine, diesel, gas of zelfs hybride voertuigen zijn, uw auto is bij ons op het juiste adres. Niet voor niets dat steeds meer leasemaatschappijen voor onze service kiezen. En bent U niet in staat de auto te brengen, in overleg halen we de auto bij U op. Na de uitgevoerde werkzaamheden brengen we de auto weer gewassen bij U terug.